Marina Residence
Локация

Скролни
надолу

Уникална концепция за живот

Комфортът на живущите се осигурява от пълен комплекс системи за комфорт. Сградата използва модерни технологии, налични в елитните жилищни проекти в България.

Marina Residence се изгражда с устойчив и хармоничен дизайн, който да се впише в контекста на града и от друга страна да формира нов индивидуален облик със запомнящ се характер. Бъдейки функционална и комфортна сграда, която да отговаря на високите изиквания и потребности на обитателите й.

1мин.Морска гара
2мин.Централен плаж
5мин.Център на града

Riviera Burgas

Колоездене
Придвижването с велосипед из Бургас е едно от най-полезните и практични занимания, които можете да включите в своето ежедневие. Градът е богат на маршрути, които всеки един жител или гост на града може да използва, за да избяга от стреса и да се открие нови и интересни места в Бургас. Изисква се само мотивация, приятни метеорологични условия, и разбира се, позитивна енергия! Маршрутите са направени така, че да преминават през различни интересни точки, с които да се разнообрази вашия почивен ден. Близо до началните точки на всеки един маршрут има и велостанции на „Вело Бургас“, ако искате да наемете колело – Пантеона, Графична база, Автогара „Юг“. Велостанциите разполагат с набор от инструменти – шестограми, ключове и т.н, които можете да използвате за да регулирате нещо по колелото си, а тази на Автогара „Юг“ има и помпа.
Кайтсърфинг
Бургас предоставя едни от най-добрите условия за кайтсърф в България. В това са категорични състезатели в този спорт, които избраха вълните на бургаския залив. В морският град от 2006г. се организира Burgas Kite Cup 2021, част от Extreme week, който се провежда на плаж „Атанасовска коса“.
Джогинг
Градът предлага следните обособени места за джогинг:
Морска градина – дължина на алеите 11-12км; денив. по стълбите 10м.
Плажна ивица – дължина 4км.
Парк „Изгрев“ – обиколка 1,5км.
Парк „Славейков“ – обиколка 2км.
Парк „Велека“ – обиколка на парка 1км. (по алеите)
Тенис
На 4 минути от Marina Residence се намират новите тенис кортове на Primoretz Tennis

Заявете интерес

Изпратете ни Вашите данни и наш специалист продажби ще се свърже с Вас до 24 часа.